Πληροφοριακό Σύστημα για την Υποστήριξη του Κανονισμού Πτήσεων για τα Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ)

Υποσύστημα Εγγραφής και Διεκπεραίωσης

Είσοδος

Καλώς ήλθατε στη διαδικτυακή εφαρμογή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για τα Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών / ΣμηΕΑ.

Οι κανόνες για τις πτήσεις των ΣμηΕΑ έχουν δημοσιευτεί στον Κανονισμό Πτήσεων ΣμηΕΑ και μπορείτε να τους βρείτε στο ΦΕΚ Β-3152/30-9-2016. Δείτε επίσης τον Κανονισμό για τις Άδειες Χειριστών ΣμηΕΑ ΦΕΚ Β-4527/ 30.12.2016, καθώς και το ΦΕΚ Β1607/10.5.2017 που καθορίζει το ύψος του παραβόλου που πρέπει να καταβληθεί κατά περίπτωση. Όλοι οι κάτοχοι ΣμηΕΑ οφείλουν να είναι ενήμεροι για τους παραπάνω Κανονισμούς!

Πριν εγγραφείτε παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης καθώς και τις Συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις.

<< Επιστροφή στη σελίδα της ΥΠΑ

Η συγκεκριμένη συνεδρία θα διαρκέσει 60 (εξήντα) λεπτά από την είσοδό σας στο σύστημα. Ο χρόνος σας ανανεώνεται κάθε φορά που πραγματοποιείτε κάποια ενέργεια στην εφαρμογή.

Συνίσταται η χρήση σύγχρονου φυλλομετρητή (browser) όπως Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Dolphin ή Opera, στην τελευταία επίσημη έκδοσή τους. Η εφαρμογή πιθανόν να λειτουργεί και σε παλιότερες εκδόσεις ή σε άλλους φυλλομετρητές, αλλά η ΥΠΑ δεν μπορεί να εγγυηθεί την απρόσκοπτη λειτουργία της. Αν ήδη χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση και αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα παρακαλούμε ενημερώστε την ομάδα υποστήριξης στο email: info.uas@hcaa.gr