Πληροφοριακό Σύστημα για την Υποστήριξη των Κανονισμών για τα Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ)

Υποσύστημα Εγγραφής και Διεκπεραίωσης

Είσοδος

Καλώς ήλθατε στη διαδικτυακή εφαρμογή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για τα Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών / ΣμηΕΑ.

Οι κανόνες για την καταγραφή των εκμεταλλευομένων των ΣμηΕΑ, την κατηγοριοποίηση και την πτητική λειτουργία τους καθώς και την πιστοποίηση των χειριστών τους, έχουν δημοσιευθεί κυρίως στους Κανονισμούς (ΕΕ) 945/2019, 947/2019, 639/2020, 746/2020, 1058/2020 και έπεται συνέχεια!

Όλοι οι κάτοχοι ΣμηΕΑ οφείλουν να γνωρίζουν τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς για τα ΣμηΕΑ!

Πριν εγγραφείτε, παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης, τις Διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε για να εγγραφείτε σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς, τα απαιτούμενα Παράβολα, τους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς(Α1, Α2, Α3) και τις Συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις.

Ερωτήσεις-Απαντήσεις 2

<< Επιστροφή στη σελίδα της ΥΠΑ

Η συγκεκριμένη συνεδρία θα διαρκέσει 60 (εξήντα) λεπτά από την είσοδό σας στο σύστημα. Ο χρόνος σας ανανεώνεται κάθε φορά που πραγματοποιείτε κάποια ενέργεια στην εφαρμογή.

Συνίσταται η χρήση σύγχρονου φυλλομετρητή (browser) όπως Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Dolphin ή Opera, στην τελευταία επίσημη έκδοσή τους. Η εφαρμογή πιθανόν να λειτουργεί και σε παλιότερες εκδόσεις ή σε άλλους φυλλομετρητές, αλλά η ΥΠΑ δεν μπορεί να εγγυηθεί την απρόσκοπτη λειτουργία της. Αν ήδη χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση και αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα παρακαλούμε ενημερώστε την ομάδα υποστήριξης στο email: info.uas@hcaa.gr